Mosoly-doktor

Tökéletes mosollyal eléri álmait!

Felmérések sokasága bizonyítja, melyik az a testrész, amely a szemben álló, bennünket megszólító embertársunkon leginkább szemünkbe tűnik. Igen, a fogsor.

Nem csak azért, mert ez van szemmagasságban, hanem mert beszéd közben a mozgó száj vonzza a tekintetet. Az első benyomás, az arc, a száj, és benne a fogsor az Egyesült Államokban olyan fontos, hogy elhanyagolt fogazatú üzletkötőket nem is alkalmaznak.

A vonzó mosoly, az esztétikus fogsor elérésének több lépcsője ismert, de egyetlen kezelési periódusban mindannyi megoldható. Ide tartozik a műszeres tisztítás, a polírozás, a fogkőlevétel, a fogfehérítés, a fogtömések kicserélése fogszínű anyaggal, és ha a kliens kéri, fogékszer felhelyezése.

A fogesztétikai kezelés lényege, hogy esztétikusabbá, üdébbé, egészségesebbé teszi a megjelenést, és ezzel megváltoztatja a paciens életét is. A fogsor rendbehozatala átlagosan tíz évvel fiatalítja meg a külsőt. Van, aki ezt arra használja, hogy újra meghódítja élete párját, van, aki egy új kapcsolatot akar létesíteni, s van, aki állásinterjúra megy, s van, aki egyszerűen csak egészségesnek akar látszani.

Tehát Ön, amikor egy esztétikai kezelést kér, NEM fogkőlevételt meg koronát vásárol, HANEM az életminőségét változtatja meg, közérzetét javítja, a vitalitását, erotikus kisugárzását, önbecsülését, önbizalmát állítja helyre.

Ennek értéke pedig felbecsülhetetlen…