Milyen eredmény várható?

Mindenkit ez érdekel. Mert szívesen áldozunk a szépségért, ha kell még egy kis kellemetlenséget is elviselünk, csak legyen eredmény! A fogfehérítés hatékonysága addig bizalmi kérdés, amíg a páciensek nem látnak konkrét fényképeket, amelyek eredetiségéről saját maguk is meggyőződhetnek. Elhatároztam hát, hogy a ZOOM AP eredményességét a saját példámon reprezentálom, hogy ezt nap mint nap az Oktogon Dentálban ellenőrizhessék rajtam.
A módszer igen egyszerű. Fogfehérítés előtt alaposan megmostam a fogaimat, majd leszedettem a fogkövet, homokfúvóval a kisebb szennyeződéseket is eltávolíttattam, majd fogaimat lepolíroztattam. Már ezzel a komplex tisztító-kezeléssel is jelentősen kivilágosodott a fogsorom, de a fehérítés még csak ezután kezdődött.
Megkértem a doktornőt, hogy az általánosan használt orvosi fogszín-mintából válassza ki azt, amelyik az én fogszínemnek megfelelő. A fogszín-minta különböző színű műfogból áll, mindegyiknek száma van. Több próbálkozás után az A 3,5-ös mintát találtuk a legmegfelelőbbnek, mert ez hasonlított a frontfogaim többségéhez. Ezt a szájamhoz illesztettük, és lefényképeztük. A műfog fémnyelén jól látszik az A3,5-ös felirat.

Ezt követte a többlépcsős fogfehérítés, amely egy órát tartott. A hatás számomra is megdöbbentő lett. Megint kerestünk a minták között olyat, amelynek az árnyalata legjobban illett a fogamhoz. Ezúttal az A1-es lett.

Fantasztikus. Ennél fehérebb már nincs is!