Miért ZOOM-mal?

A fogfehérítésnek ma már többféle változata van, ezek leginkább hatásfokban különböznek egymástól. Klinikánk igen intenzív felmérés után választotta a ZOOM! AP technológiát, jóllehet termelési költség és a beruházás megtérülése szempontjából nem ez a technológia mutatta a legkedvezőbb számokat.

Miért választottuk mégis ezt?

Azért, mert tapasztalataink szerint ez fehérít a legjobban!

A Zoom! olyan rendszer, amely a fog külső és belső rétegeiben képződött elszíneződést egyaránt eltávolítja.

Különbségek a ZOOM! és a fogorvos kontrollálását nem igénylő fogfehérítési eljárások között:
A fogorvos kontrollálását nem igénylő fogfehérítési eljárások esetében (pl. fogfehérítő krém, tapasz, oldat stb.) hosszú hónapok alatt csak néhány árnyalatnyi világosodást eredményez.
A ZOOM! klinikailag fejlesztett fogfehérítési rendszere megközelítőleg 8-10 árnyalatnyi világosodást és egyenletes fehérséget eredményez egy órányi kezeléssel!
Számunkra igen fontos, hogy pácienseinknek nyugodt lelkiismerettel mondhassuk, hogy ma ez a legjobb eljárás, saját és szeretteink fogait is ezzel fehérítjük.

A Zoom! AP működése

A ZOOM alig egy órás fogfehérítési eljárás, mely során a fog felszínére felvitt zselét háromszor 15 percig UV fényt kibocsátó lámpával világítják meg. Ennek hatására a hidrogén-peroxid tartalmú anyag aktivizálódik, így az aktív oxigén eltávolítja a fog felszínén és mélyebb rétegeiben lévő elszíneződéseket.
Ezután a fogorvos védőréteggel vonja be a fogakat. Ezáltal az Ön fogai természetesen fehérek és vakítóak lesznek, miközben Önnek semmi más dolga sincs, mint kényelmesen hátradőlve várni az eredményt.

A ZOOM! AP olyan, egészségre ártalmatlan lámpával dolgozik, amely az olcsóbb készülékek lámpáinál intenzívebben fokozza a fogra helyezett fehérítő anyag aktivitását.Ezért:

  • rövidebb idő alatt
  • nagyobb biztonsággal
  • több fokot fehérít

A Zoom Advanced Power összehasonlítása két vezető rendelői fehérítő rendszerrel


Páciensek %-a akiknek fogszíne B1-es vagy annál fehérebb lett.

 

Fehérítés utáni visszaszíneződés


(Első oszlop Zoom2 lámpa nélkül, második oszlop Zoom2 lámpával)

 

Igaz, a legújabban kifejlesztett készülék bekerülési összege, bérleti díja magasabb, ezért a kezelés is többe kerül, lesz, aki nem tudja megfizetni.
Választhattunk: Vagy az olcsóbb készüléket vásároljuk, és állunk elébe a több, de olykor elégedetlen páciensek reklamálásának, vagy vesszük a drágábbat, és garanciát adhatunk azért, amit vállalunk. Mi ez utóbbit választottuk, a biztos eredményt, és ezt ajánljuk Önnek is.
Ugyanakkor mérsékelni akarjuk a páciensek kiadásait. Ezért a fogfehérítést megelőző tisztítókezelést, fogkőlevételt és polírozást ingyen végezzük, s ezzel 10 ezer forintot takarítunk meg nekik. További jelentős kedvezmény, hogy az otthoni síneket és anyagokat ingyen bocsátjuk a rendelői fehérítéses kezelést végzett páciens rendelkezésére. Így megspórolhat további 30-60 ezer forintot, amennyibe ez másutt kerül.